Penthouse Budapesten

A XI. kerületben helyezkedik el, kiváló közlekedéssel és közel a belvároshoz ez a penthouse.

modern-apartment-6-1Az Adamdesign Belsőépítészeti Stúdió tervezte lakás egy négy lakásból álló épület része. A lakás minimalista, kiváló elrendezés jellemzi. Ügyesen választották el a hálószobát és a nappalit egymástól.

interior-modern-apartment-2A kellemes, 31 nm teraszról teljes panorámás kilátás nyílik a környező hegyekre. IDE kattintva megtekintheti a teljes cikket és képgalériát.

Hozzászólások

Belsőépítészeti inspiráció: hogyan használjuk ki a lépcsőket különböző célokra?

Belsőépítészeti inspiráció: hogyan használjuk ki a lépcsőket különböző célokra?

Egy kis extra kreativitással a függőleges keringés csak az egyik funkciója egy lépcsőfeljárónak. Mindig ésszerű területet foglal el, ugyanakkor annak praktikáján kívül ez az elem szolgálhat más felhasználási lehetőségként is, ha az egész helyiséggel integráltabban gondolkodunk; életteret, tárolást é

“Jelenetek a közeli jövőből”: a jövőbeli otthonokat vizsgáló kiállítás

“Jelenetek a közeli jövőből”: a jövőbeli otthonokat vizsgáló kiállítás

Száz évvel ezelőtt a Bauhaus és a modern mozgalom tervező és építész szakemberei szakítottak a lakás addig hagyományos koncepciójával, és új építési, térelosztási és berendezési módokat hoztak be. Bár számos esztétikai és konstruktív megközelítésük azóta is nagy hatással és fejlődéssel bír a tervezé

Az ellentétek vonzzák egymást; kontrasztos geometria és anyagok

Az ellentétek vonzzák egymást; kontrasztos geometria és anyagok

Finoman utalva a terület és a környező városi szövet történelmére, a State of Kin építészeti cég azzal a szándékkal közelítette meg a kis belvárosi telket Ausztráliában, hogy maximalizálják az élettereket a szűk kerületen belül, és egy felújított ipari gyár illúzióját keltsék annak ellenére, hogy a

Tökéletes harmónia a természeti és az épített környezet között a luxusnyaralóvá alakított istállóban

Tökéletes harmónia a természeti és az épített környezet között a luxusnyaralóvá alakított istállóban

Csak képzelje el, hogy minden este egy békés folyó folyó zajára alszol el, és a madarak lágy csiripelésére és a buja zöld tájra ébredsz. Egy ilyen forgatókönyvben az architektúra másodrangú lehetne, ha nem lenne olyan gondosan megtervezve, mint a Granary-House esetében, mely a portugáliai Aroucában

Nemzeti kulturális műemlék lett a Jurkovič fűtőműből Szlovákiában

Nemzeti kulturális műemlék lett a Jurkovič fűtőműből Szlovákiában

A Jurkovič fűtőmű az egykori Apollo finomító utolsó emlékeként áll a szlovákiai Pozsonyban. Az eredeti ipari terület most a főváros központ részévé vált, amelynek kulturális epicentruma a felújított Jurkovič fűtőmű, amely vonzó hangsúlyt jelent a Zaha Hadid által tervezett Sky Park szomszédos modern

Az ‘Eredet’ című film ihlette az üzlet belsőépítészetét

Az ‘Eredet’ című film ihlette az üzlet belsőépítészetét

A Wuxiang Architecture Design Studio (WUUX) építészeti céget kérték fel egy kis üzlethelyiség megtervezésével, azzal az irányvonallal, hogy a belsőépítészet a négyzetméterek határain túlra tekintsen, és egy olyan teret eredményezzen, ahol a vásárlók "az örökkévalóságba tekinthetnek".

Élet a lyukakon keresztül: Nina Nomura lyukakat éget műanyag tárgyakba, új életet adva nekik

Élet a lyukakon keresztül: Nina Nomura lyukakat éget műanyag tárgyakba, új életet adva nekik

A 20. században a műanyag volt az a csodaanyag, amely egy fényes, új jövő felé vezette az emberiséget. Ez volt minden csodálatos új termék sztárja, és kötelező minden űrkorszaki otthonban.

Az építész szakma evolúciója

Az építész szakma evolúciója

“Mi alakítjuk az épületeinket, utána ők alakítanak minket.” – Winston Churchill híres szavai ellenére az építészeket a kultúránk formálja, és a mi munkánk erre reagál. Ahogy kultúránk fejlődik, úgy fejlődik az építészetünk is. Hasonlóan a 200 évvel ezelőtti ipari forradalomhoz az építészeti gyakorla

Mókás moduláris bútorok, melyek “az ülés örömteli módját” biztosítják

Mókás moduláris bútorok, melyek “az ülés örömteli módját” biztosítják

A Sancal spanyol bútormárka és a holland Raw Color dizájnstúdió együttműködéséből született Link & Loop kollekció játékos ülőalkalmatosságokat foglal magában, óriási, pihe-puha láncszemekre emlékeztető modulokból.

A Harewood House “hagyományosan nem hagyományos” karácsonyfákból rendezett kiállítást

A Harewood House “hagyományosan nem hagyományos” karácsonyfákból rendezett kiállítást

Az angliai, nyugat-yorkshire-i Harewood House egy vidéki ház, melyben merész és néha a hagyományostól eltérő művészeti kiállításoknak és rendezvényeknek ad otthont. Jelenleg az “Éljen sokáig a karácsonyfa” című kiállítás tekinthető meg, mely különleges karácsonyi installációkból áll.

http://ujhazak.com