Tágas 50 m2 lakás luxus érzettel

A luxushoz könnyedén hozzákapcsoljuk a tágas tereket és fényűző dekorációt. 


Ez az 50 négyzetméteres lakás viszont kifinomultságával és minőségi bútoraival éri el a luxus kategóriát.


A nappali és konyha egy térben található. IDE kattintva megtekintheti a teljes cikket és képgalériát. 

Hozzászólások

“Az eget bányásszuk, mert túl sok a szén benne” – mondta a Climeworks

“Az eget bányásszuk, mert túl sok a szén benne” – mondta a Climeworks

2021-ben, miután a környezetszennyezés mértéke egy fenntarthatatlan szintre emelkedett globálisan, minden iparág a fenntarthatóság módját keresi, ahol a szén az egyik legnagyobb probléma. A 2017-ben alapított Climeworks elmondása szerint a szén azonban szintén a legértékesebb erőforrás a földön, ezé

Egy üvegfenekű-és oldalú tetőtéri medence a marbella-i családi ház fókuszpontja

Egy üvegfenekű-és oldalú tetőtéri medence a marbella-i családi ház fókuszpontja

A Spanyolországban, a Földközi-tengeren található Marbella szigetén található Jellyfish House szomszédos épületei teljesen elzárják a kilátást a közeli tengerre. Erre megoldásként az építészek úgy döntöttek, hogy a ház medencéjét az udvar helyett a tetőre helyezik, hogy a tengerpart mindig látható l

Lynetteholm: egy mesterséges sziget épül a koppenhágai kikötőben

Lynetteholm: egy mesterséges sziget épül a koppenhágai kikötőben

A dán parlament jóváhagyta a Lynetteholm projektjét, mely egy Koppenhága partjainál fekvő, 275 hektáros mesterséges sziget, amely 35 000 embernek ad majd otthont, és megvédi a város kikötőjét az emelkedő víz szinttől.

Házasság a beltér és a kültér között

Házasság a beltér és a kültér között

Minél jobban távolodunk a természettől, annál inkább akarunk közel lenni hozzá. Ebből kifolyólag az építészet egyik kulcsfontosságú eszközévé vált az otthonok és a természet valamilyen módon történő összekapcsolása. A Japán Ryuichi Ashizawa Architects ezt egy egyedi módszerrel oldotta meg.

A Pela asztali komposztáló kevesebb mint 4 óra alatt lebontja az élelmiszer-hulladékot /VIDEÓ/

A Pela asztali komposztáló kevesebb mint 4 óra alatt lebontja az élelmiszer-hulladékot /VIDEÓ/

A fenntartható Pela márka új elektromos komposztálója, a Lomi egy kampány keretein belül alig néhány óra alatt 13 000 százalékkal többet gyűjtött a célnál, ami bizonyítja, hogy az emberek világszerte alig várják, hogy egy környezetbarátabb háztartásuk lehessen, különösen mivel ez többé ez nem igénye

Újrahasznosított szállítókonténerekből épített nyaralót egy házaspár New Yorkban

Újrahasznosított szállítókonténerekből épített nyaralót egy házaspár New Yorkban

Annak módját keresve, hogy a nyári hónapokban kiélvezhessék New York City-t, egy házaspár egy nyaralót épített újrahasznosított szállítókonténerekből, a Rockaway-öböl kikötőjében. A Kairu-House projektjét Adam Wiesehan és Margaret Day tervezte, akik elmondása szerint a projekt célja egy rugalmas és

Egy úszómedence képezi a São Paulo-i lakás központi elemét

Egy úszómedence képezi a São Paulo-i lakás központi elemét

A São Paulo-i Panorama rezidencia medencéjében úszókat a nappaliból lehet nézni, vastag üvegtáblákon keresztül, mint a halakat egy hatalmas akváriumban. Fernanda Marques brazil építész végezte a 477 négyzetméteres, kétszintes lakás felújítását, és ő adta hozzá az úszómedencét is.

Az F2A Architecture egy tükrös homlokzatú bővítményt épített egy meglévő házhoz

Az F2A Architecture egy tükrös homlokzatú bővítményt épített egy meglévő házhoz

Az F2A Architecture kanadai stúdió egy tükrös homlokzattal ellátott bővítményt adott egy meglévő ingatlanhoz a Malinka Gallery projekt keretein belül. A sziklás szakadékon lévő magánházat szintén a cég alapítója tervezte és kivitelezte, évekkel ezelőtt, saját otthonaként, de azóta új tulajdonosai va

A Masquespacio a színblokkolás technikáját alkalmazta a hamburgert torinói hamburger étteremben

A Masquespacio a színblokkolás technikáját alkalmazta a hamburgert torinói hamburger étteremben

A Masquespacio valenciai székhelyű dizájnügynökség tervezte a Bun olasz gyorsétterem lánc torinói ágának belső terét, amelyben a rózsaszín, a kék és a zöld árnyalatait ötvözték, a színblokkolás elvére támaszkodva. A 2010-ben, Penasse és Ana Milena Hernández Palacios által alapított stúdió kifejezett

A göteborgi egyetemi könyvtárépület egy könyv oldalaira hasonlító ívelt homlokzattal rendelkezik

A göteborgi egyetemi könyvtárépület egy könyv oldalaira hasonlító ívelt homlokzattal rendelkezik

A dán Cobe építészeti cég nyerte meg a göteborgi egyetem új könyvtárépületének megépítésére kiírt építészeti versenyt, amelynek látványterve egy kinyílóban lévő könyv formáját imitálja. A 16 000 négyzetméteres könyvtár a Näckrosen egyetem területén, Svédország második legnagyobb városának, Göteborg

http://ujhazak.com