Modern-rusztikus rezidencia egy régi olaszországi kőépület romjaiból

Modern-rusztikus rezidencia egy régi olaszországi kőépület romjaiból

Az ATOMAA építészeti cég projektje a helyszín, és a rajta álló eredeti kőépület ellenőrzésével kezdődött, mely során egy, a régióra jellemző romot tártak fel az olaszországi Varzoban. A megállapítás szerint az akkor instabil állapotban lévő, 142 négyzetméteres szerkezet legutóbb állatállomány és sze
1000 éves olasz kőkastélyból lett rusztikus luxushotel

1000 éves olasz kőkastélyból lett rusztikus luxushotel

Az olaszországi Umbria dombjain lévő 10. századi kőkastélyt Bolza Benedikt gróf és családja restaurálta és rusztikus szállodává alakította, 36 lakosztállyal, éttermekkel és gyógyfürdővel. A Hotel Castello di Reschio 2021 tavaszán fogadta első vendégeit.
A Foster + Partners egy új Apple üzletet alakított ki a római Marignoli palotában

A Foster + Partners egy új Apple üzletet alakított ki a római Marignoli palotában

Megnyitotta kapuit az Apple legújabb, és legnagyobb európai üzlete, a 19. századi Palazzo Marignoli épületében, Róma városában. A Foster + Partners által tervezett Apple Via del Corso kihangsúlyozza az eredeti, történelmi építészeti részleteket az 1890-es évek 1950-es évekbeli falfestményeinek, fres
Felújították az egykori olimpiai helyszínt Montrealban

Felújították az egykori olimpiai helyszínt Montrealban

A Kanva építészeti stúdió újratervezte a kanadai Montreal Biodome Tudományos Múzeum épületét, felfedve a szerkezet eredeti beton íveit, és új otthonokat teremtve az épület állatlakói számára. A múzeum, amely eredetileg olimpiai sporthelyszín volt, most négy miniatűr ökoszisztémát mutat be növényekke
Felújítási munka: egy üveghomlokzatos szerkezettel duplázták meg a meglévő ház alapterületét

Felújítási munka: egy üveghomlokzatos szerkezettel duplázták meg a meglévő ház alapterületét

Hannah Tribe építész 2003-ban alapított cége, Tribe Studio, egy 1930-as évekbeli hagyományos családi házat újított fel és bővített ki Sydney külvárosában.
Régi papírgyárból lett modern-ipari stílusú otthon

Régi papírgyárból lett modern-ipari stílusú otthon

Az OSSO Architects építészeti cég egy ipari stílusú, modern otthonná alakított egy volt papírgyárat Brooklyn egyik legrégebbi szomszédságában.
Két összekapcsolt modern otthonra osztották a spanyol parasztházat

Két összekapcsolt modern otthonra osztották a spanyol parasztházat

A bilbaói székhelyű Azab Architecture Studio egy parasztházat újított fel Loiu városának szélén, Észak Spanyolországban, mely most a szülők és lányuk otthonaként szolgál, közös bejárattal, ám teljesen független életterekkel.
Modern télikerttel bővítettek ki egy viktoriánuslondoni házat

Modern télikerttel bővítettek ki egy viktoriánuslondoni házat

A Satish Jassal Architects egy négyemeletes viktoriánus házat újított fel London északi részén, egy hátsó meghosszabbítással kibővítve azt. A Haringey Glazed Extension projekt az új szerkezet mellett magában foglalta a sorház teljes elrendezésének újratervezését, amelyet korábban két lakásra osztott
Otthonos ipari esztétika: garázsból lett kényelmes, modern családi ház

Otthonos ipari esztétika: garázsból lett kényelmes, modern családi ház

A Barde + vanVoltt amszterdami székhelyű építészeti stúdió egy volt garázsépületet alakított kényelmes, modern otthonná, tetőablakokkal és üveg válaszfalakkal. Az belsőépítészet új, ipari stílusú részletei, mint a kezeletlen fakeretek, a fürdőszoba szabadon álló ónfürdőkádja és mosdókagylója, és a f
Pisztácia-zöld konyhával korszerűsítették a 60-as évekbeli melbourne-i lakást

Pisztácia-zöld konyhával korszerűsítették a 60-as évekbeli melbourne-i lakást

Murray Barker építész és Esther Stewart művész végezte a két hálószobás, 1960-as évekbeli lakás felújítását Melbourne városában. A koncepció az ingatlan ikonikus 60-as évekbeli belsőépítészeti esztétikájának modernkori értelembe helyezése.
Drámai felújítás egy viktoriánus sorházon

Drámai felújítás egy viktoriánus sorházon

A Bureau de Change építészeti cég teljeskörű felújítás végzett egy dél-londoni viktoriánus sorházhoz. A projekt keretein belül egy különleges hátsó meghosszabbítással bővítette ki az otthon belső terét.
Régi konditeremből lett otthon Amszterdamban

Régi konditeremből lett otthon Amszterdamban

A holland építészeti cég, Robbert De Goede egy adaptív újrafelhasználási projekt keretein belül egy modern, ipar stílusú otthont alakított ki egy négytagú család számára, egy volt konditerem épületéből. A régi sportkomplexum nagy belmagasságú belső tereiben az építészek feltárták, és szándékosan sza