Frank Maali és Gemma Lalanda egy 1950-es évekbeli garázst alakított “szakrális” rendezvénytérré

Frank Maali és Gemma Lalanda egy 1950-es évekbeli garázst alakított “szakrális” rendezvénytérré

Frank Maali és Gemma Lalaanda építészek egy 1950-es évekbeli garázst alakítottak át rendezvénytérré a Vipp háztartási márka koppenhágai székhelyén, amely a 3 Days of Design fesztiválon nyílt meg. Az építészpáros Vipp Garage elnevezésű tervét a koppenhágai Island Brygge ipari negyed ihlette, ahol a m
Foglalj helyet egy műalkotáson, a koppenhágai Connie-Connie Caféban

Foglalj helyet egy műalkotáson, a koppenhágai Connie-Connie Caféban

Koppenhága egy dinamikus város, amely ismert annak minimalista dizájn-esztétikájáról, amely a dán hygge életérzésre alapul: megnyugtató, barátságos és nagyon is trendi. Kétségtelen tehát, hogy egy Dániai utazás a dizájn dinamizmusának bőségét tárja elénk, az olyan híresebb épületektől kezdve, mint a
Elhagyatott sportépületből luxus villa

Elhagyatott sportépületből luxus villa

A rotterdami székhelyű MASA Architects építészeti cég elegáns lakótereket tervezett egy elhagyatott épületben, mely korábban sportközpontként funkcionált. Az egykori háborús sportépületet, amelyet az 1940 -es években építettek, korábban soha nem tervezték felújítani, mitöbb, az ingatlanfejlesztők le
Egykor víztorony; ma modern otthon

Egykor víztorony; ma modern otthon

A víztorony, mely az általa korábban kiszolgált angliai falu, Castle Acre végét jelöli, ma egy modern, 160 négyzetméteres otthon, az Egyesült Királyságbeli Tonkin Liu építészeti cég 2016-ban elvégzett munkálatainak köszönhetően. Az egyedülálló otthonból panorámás kilátás nyílik a környező árpamezőkr
Egy grandiózus ikerház, mely messziről egyetlen szerkezetnek tűnik-alaprajzokkal

Egy grandiózus ikerház, mely messziről egyetlen szerkezetnek tűnik-alaprajzokkal

Egy kanadai építészeti cég által tervezett torontói ikerház építészeti koncepciója vizuálisan egyetlen szerkezetnek tűnteti fel a két különálló szerkezetet, melyeket egy keskeny rés választ el egymástól középen. Az Ancerl Studio ezt a két szerkezet azonos formatervezésével és egyforma szöget bezáró